Vi har åbent!

Skrevet af &  kategoriseret under Nyheder.


Vi har åbent

Kære alle!

Hos os er stadigt åbent! Vi overholder også alle de nye restriktioner og indskærpelser. Vi har heldigvis masser af plads indendørs og åbne udendørsarealer med højt til loftet!

Vi kører gerne varer, blomster eller planter ud i den nærmeste omegn. Ønsker du varer tilsendt(gælder ikke afskårne buketter mm), der ikke måtte ligger på vores webshop, ring da gerne og så finder vi ud af, at få dem sendt.

Butikken er fyldt op med forår! Læggekartofler, frø, sætteløg, blomster, planter, træer, buske og meget, meget mere.

Varer, der er bestilt for mange måneder siden, er på vej, fra alle vores danske leverandører. Heldigvis, er der ikke kommet restriktioner på havearbejdet, og der er helt perfekte betingelser for tilplantninger, omplantninger og nyplantninger. Fyld krukker og altankasser op med stedmoderblomster, løgvækster mm i smukke glade farver og mærk selv, hvordan blomster og farver kan hjælpe på humøret og give dig optimismen tilbage.
Forbered køkkenhaven, urtehaven og frugthaven. Det er også gode familieprojekter i denne tid!

Til sidst, men ikke mindst, er vi dybt taknemmelige for al jeres støtte og opbakning i denne mærkværdige tid. Det betyder mere, end I kan forestille jer. Vi håber, at forårets snarlige komme må bringe vores normale hverdage tilbage, hvor man kan ses med familie, venner og bekendte…🙏🏻🤞🏻🌞

Mange blomstrende forårshilsner fra Ove, Susan og Pernille med familie🍀