Handelsbetingelser

Priser på porto/fragt:

1)Brevpakker:(Kun varer, der kan tåle denne håndtering)

0,00kg – 0,250kg49,- DKK
0,251 – 0,500kg59,- DKK
0.501kg – 2,00kg68,- DKK
2,01kg – 5,00kg79,- DKK
5,01kg og op efter108,- DKK
Afhentning i butik0,- DKK

Forsendelser til Europa, inkl. Færøerne og Grønland, kontakt os for fragtpris.
Forsendelse til lande uden for Europa, kontakt os for fragtpris.

Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes.
Ønsker du at betale via bankoverførsel, kontakt os da venligst på tlf 59188535. Ordren vil først blive afsendt, når beløbet er registreret i banken. Beløbet skal være registreret på vores konto senest 5 dage efter ordreafgivelse, da ordren ellers derefter automatisk bliver annulleret. Dette sker af hensyn til vores andre kunder.
Alle priser er inkl. moms, told og afgifter. Alle aftaler indgås på dansk.

 


Levering:

Varerne sendes med Post Danmark. Større og tunge varer vil blive afsendt med fragtmand efter aftale med kunden. Eller kan afhentes i havecenteret efter modtaget og betalt bestilling i shoppen.
Varelevering sker senest 3-5 dage efter bestilling og modtaget betaling. Dog afsendes der ikke varer op til weekender og helligdage. Ordre, der kan sendes som brevpakker, eksempelvis frø, vil blive dette. Om muligt som quickbrev.
Er der et specielt ønske om at varerne leveres på et andet tidspunkt, kan du altid rette henvendelse til os for at høre om det kan lade sig gøre.

Levering og fragtbetingelser er gældende for alle brofaste dele af Danmark.
Risikoen for varer købt hos Midtsj-Planter.dk, overgår til modtager på leveringstidspunktet.

 

Afhentning at varer i havecenter:

Det er muligt at afhente bestilte og betalte varer fra shoppen, i butikken i åbningstiden, hverdage 10.00-17.00 og weekend 10.00-13.00. Efter aftale.

 

Track & Trace:

Når pakken afsendes modtager du en mail med pakkens track & trace nr., så du kan følge pakkens vej frem til leveringsadressen. Du finder Postdanmarks track & tracelink på vores forside eller på Postdanmark.dk. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil post Danmark aflevere en afhentningsseddel i din postkasse. Du kan afhente din pakke på posthuset i op til 8 dage efterfølgende. Herefter vil pakken blive returneret til Midtsjællands Planter. Vi sender gerne din pakke igen, mod at du selv afholder fragtomkostningerne. Ønsker du ikke pakken sendt igen, forbeholder vi os ret til at opkræve de fragtomkostninger, der har været, forbundet med at at sende pakken.

 

Spar turen på posthuset – få leveret til din arbejdsplads.

Hvis du ønsker pakken leveret andet sted end faktureringsadresse, f.eks på din arbejdsplads, skal feltet under leveringsadresse udfyldes.

 

Levering med fragtmand:

Levende planter skal håndteres varsomt, hvorfor vi ikke kan bruge alm. pakkepost.

Chaufføren vil som regel efterkomme ønsker til aflæsning- disse kan anføres i kommentarfeltet undervejs i bestillingen. Evt. anvisninger skal dog være enkle og let forståelige. Skriv også gerne et tlf nummer, hvor chaufføren kan komme i kontakt med dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål. Lav altid en tydelig markering af hvor pallen skal stå, hvis der ikke er nogen hjemme på modtagelsestidspunktet.
Tilgangsvejen til leveringsstedet skal være kørefast med 4 meters frihøjde og uden overhængende træer, således at fragtbilen kan komme frem. Såfremt det ikke er muligt for fragtmanden at foretage en forsvarlig aflæsning på adressen, tages varerne med retur, på kundens bekostning. Ordren kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. Ekstra leveringsomkostninger må påregnes, såfremt, at der skal foretages ekstra kørsel. Modtager/køber hæfter for samtlige ekstra fragtomkostninger.

Kan du ved bestillingen forudse problemer med hensyn til aflæsning eller tilkørselsforholdene, bedes du tage kontakt til Midtsj-Planter.dk, for nærmere aftale, inden varen pakkes og sendes.
På mail info@midtsj-planter.dk eller tlf 59188535

Forsinkelser kan forekomme i forbindelse med helligdage.

 

Reklamationer:

I vores havecenter har vi sjældent reklamationer, da vi har trofast, gode og ærlige leverandører, men vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, derfor kan vi kun opfordre til at at tage kontakt, hvis der er problemer med den vare du har købt i vores netbutik Midtsj-planter.dk.

For så vidt angår blomster og planter, der i sagens natur, er undergivet hurtig forandring og/eller undergang, skal reklamation ske senest dagen efter modtagelsen.

Reklamationsretten dækker ikke udgåede eller døde planter opstået som følge af forkert håndtering af planterne ved modtagelse, manglende vanding af planter efter plantning hos modtager eller andre fejlbehandlinger af planter ved fx sprøjtning med ukrudtmidler eller skadedyrsmidler. Dækker ej heller fejl, skader, slitage, hærværk som følger af direkte eller indirekte forkert behandling, ringe vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb.
Ved reklamation af planter sendes billede samt beskrivelse af reklamation, plantning og pasning på mail, derefter vil faguddannet personale komme med en vurdering.

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt og inden 3 dage, kontakte os pr. mail på info@midtsj-planter.dk eller tlf 59188535, for at få afklaret dit problem.

Reklamationer skal ske indenfor rimelig tid. Ved synlige fejl og mangler, skal der reklameres straks efter at manglen er, eller burde været konstateret.
Ved reklamationer, kan varen tilbagesendes efter aftale med Midtsjællands Planter, på dennes regning. Du kan også personligt indleverer varen til Midtsjællands Planter, Sorøvej 75, 4350 Ugerløse.
Det anbefales at man sender sin reklamation skriftligt med beskrivelse af varen, samt kvittering eller kopi af denne, til Midtsj-Planter.dk, via vores e-mail info@midtsj-planter.dk eller fax 59188537
En evt. erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris, eksl. Fragt.
BEMÆRK!

  • Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav
  • Ved returnering af varer skal kvittering eller kopi af denne vedlægges/medbringes. Kvitteringen er modtaget på den opgivet mailadresse. Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.
  • Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage.

 

Fortrydelses-/Bytteret:

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret på køb via internettet, fra den den dag du modtager varerne. Du kan fortryde købet, ved at nægte modtagelse af ordren, eller ved at returnere varerne til Midtsjællands Planter. Da planter er en forgænglig vare skal disse returneres straks efter modtagelse, hvis købet fortrydes.
Vi tilbagebetaler købesummen til din kreditkort-konto. Du skal selv betale portoen/fragten i forbindelse med returneringen. Af hensyn til tilbagebetaling skal registrering- og kontonummer vedlægges for tilbagebetaling af beløbet eksl. fragt.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den.


Plantegaranti:

Vi yder udspringningsgaranti og erstatter planter, der ikke overlever udplantning. Vi erstatter ikke planter, der har været udsprunget, samt planter, der står ubeskyttet den første vinter ved efterårsplantning.
Der ydes fuld erstatning for planter der ikke viser synlige livstegn efter udplantning. Dog gælder for skov-hæk og læplanter, at der må påregnes en afgang på partiet op til 10 % . Overstiger afgangen 10% erstattes det fulde antal planter.

Der ydes ikke garanti på planter overvintret i krukker.

Er du i tvivl om plantning, pasning og pleje, så spørg os tilråds, så du får det bedste resultat, og så alle er glade.

For at opnå erstatning er det en forudsætning at alle foreskrifter for plantning og pasning er overholdt

 

Frostskader på krukker:

Meget ofte skyldes frostskader på krukker, at der kommer til at stå for meget vand i krukken, når frosten sætter ind. Udendørs krukker bør altid have et hul i bunden, og dette må ikke tilstoppes, så dræn af vand i krukken forhindres. Fyld derfor altid leca i bunden og læg et potteskår eller sæt en omvendt plastikpotte over hullet, så kan vandet altid komme ud.
Rødlerskrukker er aldrig frostsikre, da leret ikke kan brændes ved høj nok temperatur og derfor vil denne type krukke altid kunne suge vand. Kør derfor altid denne type ind i aflukke for vinteren.
Er dette ikke efterlevet ydes ingen garanti på krukken.

 

Tilbud/Udsalg

Under kategorien tilbud/udsalg, hvor der er stærkt nedsatte varer, gør vi opmærksom på, at der kan forekomme udgåede modeller. Hvis der er tale om 2. sorteringsvarer eller varer med små ubetydelige fejl, vil dette altid være beskrevet.

 

Fejl og mangler:

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og stavefejl, samt leveranceændringer fra vores leverandører, som Midtsj-planter.dk ikke kan kontrollere