Krukker, figurer og andre accessoires til haven

Krukker

-er absolut én af vores største varegrupper, om det er indendørs, til terrassen eller haven. Vi sørger for altid at have så bredt et udvalg så muligt, så du ikke går forgæves. Hvert forår suppleres udvalget med nye krukker, så strømningerne i tiden også bliver repræsenteret i haven.

Vi har alt fra den klassiske terracottakrukke, robuste stentøjsvarianter, glaserede krukker i farver til den moderne terrazzo i afdæmpede farver eller letvægtskrukker i vilde pangfarver og mange, mange flere!

Se de mange forskellige muligheder i vores GALLERI

Figurer, springvand m.m.

Vi fører flere forskellige typer af granitvandspil, figurer, pagoder, lanterner, olielamper og fuglebade i mange størrelser, forskellige stilarter, typer af tilskæring/polering/udhugning, samt nuancer.  Der er lidt til enhver have, uanset hvilket udtryk og stilart, man måtte ønske.

De senere år har terrazzo været meget populært og ikke mindst de abstrakte figurer. Figurerne er frostsikre og findes i et utal af varianter. Matchende findes også flere typer krukker og olielamper. Udover ovennævnte, har vi en del dyrefigurer i beton og stentøj. Figurerne er meget vellignende og har gode udtryk og søde øjne.

Der er kort sagt lidt for hver en smag.

Rosenbuer, espalier m.m.

Som et fint indslag i haven, kan man bruge diverse jernstativer for at skabe stemning og oplevelser. Hos os finder du et alsidigt sortiment i håndlavet gedigent smedejernskunst fra en af Danmarks dygtigste håndværkssmede. Udover disse specialfremstillede buer m.m., føres også et standardsortiment  i god kvalitet til de klatrende vækster.

Kun fantasien sætter grænser, så brug den i haven, og gør din have personlig, væk alle dine og andres sanser! Rigtig god planlægnings- og plantelyst!

Alt det vigtige og nødvendige

Vi er lagerførende i alt i jord, dvs pottemuld, spagnum, rhododendron-, rosen-, orkide- og middelhavsjord m.m. I samme åndedrag vil mange også skulle bruge forskellige typer af gødning, kvælstof, kalk, skadedyrsbekæmpelsesmidler m.m., hvilket der også forefindes et solidt og bredt udvalg af. Vi hjælper gerne med at finde netop det rette produkt til dig og din have. Vi ved, det kan være svært at overskue dette område, som samtidigt er så grundlæggende for at lykkes optimalt med ideer og drømme . 4

For husk: Kun en tåbe frygter ikke haven!