Livets blomster

Til hverdag og fest:

Til dagligt findes altid et bredt sortiment af årstidens afskårne blomster i god kvalitet. Vi prøver altid at have flest mulige farver og typer hjemme, så kombinationsmulighederne er mange. Vi tager naturligvis hjem på bestilling, hvis der er specieller ønsker og behov.

Desuden finder du altid en del færdigarrangementer efter årstidens skiften, til enhver lejlighed. Naturligvis kan du også altid få bundet en buket eller sammensat blomster efter dit eget ønske og din egen smag.Vi lægger i alle typer af vores binderi vægt på, at det er blomster det handler om. Masser af blomster, natur, harmoni, dynamik og liv!

Barnedåb & Kon/nonfirmation:

De første fester i livet og barndommen, skal være smukke og mindeværdige at se tilbage på! Her er mange muligheder, om man ønsker en enkelt, udsøgt blomst i en vase, eller smukke, overdådige dekorationer til at understrege dette. Lad os tage en snak og sammen finde frem til netop det, der kendertegner dig som menneske og festens indhold og anledning. Vedrørende kon/nonfirmationer, har de unge ofte en helt klar mening om hvordan oppyntningen skal se ud, så tag hovedpersonen med, når blomsterne skal vælges!!!

Bryllup, en ganske særlig dag…

Som oftest, har denne fest været forberedt længe og blomsterne er noget af det, der bestilles sidst. Derfor ved et brudepar for det meste godt, hvad de ønsker mht blomsterne. Alligevel er det altid fint lige at få talt løsningsmulighederne i gennem med den blomsterdekoratør man vælger. Der findes så mange muligheder for kombinationer i farver, former, stil og nye tendenser. Bryllupsblomster kan variere over tusindevis af temaer, farvesammensætninger og stilarter, men skal fremforalt afspejle brudeparrets personligheder.

Brudebuketten er et smykke til bruden og er sammen med brudekjolen, med til at danne helhedsindtrykket. Denne kombination, skal stemme overens og helst tage pusten fra brudgom og gæster, ved første øjekast. Derfor er det rigtig fint, hvis der findes en stofprøve, farveprøve eller inspirationsbilleder, vi må låne, i forbindelse med at danne os et indtryk af resten af festen, samt til vores indkøb af blomster. Vi køber specielt ind til brudebuketten, dvs at kvaliteten af varerne er lige lidt mere lækker end det gængse udvalg og der er kælet for detaljen og sammensætningen…

Der findes mange forskellige typer af brudebuketter og detaljer man kan tilføje. Se GALLERI for inspiration og kom ellers forbi til en lille snak om, hvordan din drøm af en brudebuket er. Vores brudebuketter er håndbundne og naturlige i udtrykket. Det synes vi giver den mest troværdige og naturlige følelse af en buket blomster i dine hænder.

Udover brudebuketten findes der masser af blomstrende løsninger til gom, brudebørn, borddækning, kagepyntning, bilpynt, kirkepynt, æresport m.m.

Vi har kreeret brudebuketter i over 35 år, -så jo, vi har efterhånden en del bryllupper på samvittigheden…

Begravelse, et smukt farvel.

Se GALLERI

Når man mister én af sine kære, står man efterladt med en masse spørgsmål man skal tage stilling til og svare på. Lad derfor os hjælpe med det vi kan, nemlig den smukke afsked med blomster. Har man en blomsterhandler, man ynder at bruge og ved hvad denne står for, har man lov og ret til at vælge at vedkommende skal stå for de blomster og dekorationer man ønsker. Vi hører alt for ofte, at de efterladte føler sig presset til at vælge pakkeløsninger i forbindelse med vejledningen i  begravelsesplanlægningen, og efterfølgende ville have valgt anderledes, men ikke havde overskud i situationen… Husk derfor på, at du ALTID har ret til at vælge!

Kistepynt:

En kistepynt er den store dekoration, der er sat ovenpå kisten. Man vælger selv hvilke blomster man ønsker, måske har afdøde skrevet i “Min sidste vilje”, hvad vedkommende ønsker, ellers vil blomsterne ofte afspejle afdødes personlighed, ynglingsblomst, farver eller lignende. Eksempelvis pyntede vi for nogle år tilbage en kiste, hvor blomsterne syrener, bonderoser og viburnum specifikt var valgt. Begrundelsen til dette blomstervalg lå i, at da afdøde plukkede den første buket til sin senere hustru, var det disse blomster hun fik. Det var meget bevægende, da alle i den store familie kendte til denne historie og formentlig har hørt den gennem hele deres barndom. Det var den bedste afsked hustruen kunne give sin elskede mand. Ringen af blomster blev sluttet.

Kranse, dekorationer og bårebuketter

En krans placeres normalt lige efter kisten pga størrelsen, men også da den som oftes er fra den nære familie. Blomstervalget i denne afspejler tit kistepyntens blomster, samt de dybe følelser man ønsker skal komme til udtryk. Kranse gives også fra arbejdspladser og foreninger og ønsker man bånd med en hilsen kan dette sætte på.

De senere år, er oasiskranse, hjerter, kors, ringe etc, etc, blevet mere anvendt. Til denne type binderi bruges mange, mange blomsterhoveder, der sidder side om side og indordner sig under formen man ønsker. Denne type binderi fylder ikke så meget som en “almindelig” krans gør, men åbner andre muligheder for et smukt blomsterfarvel. Bånd kan også påsættes denne type binderi.

Båredekorationen er en smuk gestus, der oftes bruges, hvis man ikke synes at man er tæt nok på til at give en krans, men stadig gerne vil vise sin deltagelse. Også meget brugt fra børnebørn, par eller naboer. Her kan også påsættes bånd med hilsen.

En bårebuket er en fin opmærksomhed ved en begravelse, om man er tæt familie, ven eller bekendt.